Απαλλαγείτε οριστικά από την τριχοφυΐα με σύγχρονες μεθόδους laser αποτρίχωσης.

Γιατί να διαλέξω την μέθοδο του laser;

  • Το μεγάλο πλεονέκτημα του laser είναι ότι εξασφαλίζει:
  • Τη μικρότερη αίσθηση ενόχλησης σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλη μέθοδο αποτρίχωσης.
  • Τα πλέον μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.
  • Το μικρότερο αριθμό εφαρμογών.
  • Ακόμα για την προστασία (ψύξη) της επιδερμίδας χρησιμοποιεί κρύο ατμοσφαιρικό αέρα και όχι κρυογόνα αέρια όπως άλλες συσκευές που φυσικά βλάπτουν σοβαρά την υγεία.

Πόσες εφαρμογές χρειάζονται;

Ο αριθμός των εφαρμογών και το μεταξύ τους διάστημα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως: την περιοχή εφαρμογής, το πάχος και το χρώμα της τρίχας, το στάδιο ανάπτυξης της τρίχας, το χρώμα του δέρματος. Επίσης, οι πολύ λεπτές ανοιχτόχρωμες τρίχες, έχουν μεγαλύτερη αντοχή από τις σκούρες και χοντρές τρίχες. Γενικά, σε περιοχές με χοντρές και σκούρες τρίχες από τη δεύτερη κιόλας εφαρμογή η μείωση της τριχοφυΐας φτάνει και άνω του 50%. Ακολουθούν συμπληρωματικές συνεδρίες για πλήρη και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Ακόμη ορμονικοί λόγοι ή χορηγούμενη φαρμακευτική αγωγή, κάποιες φορές επιβάλλουν περισσότερες επαναλήψεις.

Γιατί χρειάζονται περισσότερες από μία εφαρμογές;

Ο κύκλος ζωής της τρίχας έχει τρία στάδια. Οριστική καταστροφή έχουμε μόνο σε όσες τρίχες βρίσκονται στο πρώτο (αναγενές) στάδιο της ανάπτυξής τους.

Τι πρέπει να ξέρω για μετά την εφαρμογή;

Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί μία ήπια τοπική ερυθρότητα, ίσως και οίδημα, που διαρκούν συνήθως μερικές (1 - 2) ώρες έως και μία ημέρα. Τις επόμενες ημέρες αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο και χρησιμοποιούμε αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Ο ιατρός θα σας δώσει πρόσθετες εξατομικευμένες οδηγίες, εάν απαιτούνται.

Χρησιμοποιούμε cookies για μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα gpapadimitriou.com συμφωνείτε με τη χρήση cookies.

X

Right Click

No right click